Miért (nem) olyan hülyék a mai fiatalok?

Ezek a mai

Ezek a mai

Hát akkor mi lesz itt?

2016. szeptember 20. - Lánchídlány

Ma egy cigi közben, itt az új irodában eszembe jutott, hogy mi az a téma, amihez egyrészt talán hozzá tudok szólni, másrészt még érdekel is. Nem is téma, inkább megközelítés vagy nézőpont. Ami egész véletlenül a sajátom, azaz a “mai fiataloké”.

Már régóta felbasz, hogy van egy általános vélemény a mai 15-25 közötti fiatalokról, miszerint mindegyikük (vagy a többség) lusta, elkényeztetett, buta és beképzelt. Egyáltalán ez a “mai fiatalok” jelenség szerintem nagyon érdekes és sok kérdést vet fel. Amikor arról álmodozok, hogy egyszer írok egy könyvet, ez az egyik befutó téma. Szóval talán annak szeretném szentelni ezt a kis szerény felületet, hogy a néha-néha jelentkező apropókon keresztül írjak pár sort arról, milyen mai fiatalnak lenni, és miért nem vagyunk teljesen gyökerek.

Úgyhogy az "Ezek a mai" címből pont az hiányzik, amiről ez a blog szólni hivatott, de kifejezetten tetszik ez az áthallás. Mert a mai fiatalokból is állítólag hiányzik valami, értitek!

A bejegyzés trackback címe:

https://ezekamai.blog.hu/api/trackback/id/tr7111730335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása